GRILLROOM PIZZERIA BELLA MADONNA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 432 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grillroom Pizzeria Bella Madonna. Meer weten? Ontdek meer

25 sep 2022 om 20:02 Top voor herhaling vatbaar!!
24 aug 2022 om 20:21 Prima eten
22 aug 2022 om 9:13 Prima in orde, eten was heerlijk en ook nog heet
24 jul 2022 om 1:58 Kwam redelijk op tijd, Pizza was warm en het broodje shoarma/champions XL was gloeiend heet, perfect zo , de bezorger was TOP, ik ben wel van mening dat de minimale bestelling prijs wel omlaag kan (20 euro is redelijk hoog voor iemand die alleen is)
23 jul 2022 om 20:29 Saus vergeten en het duurde enorm lang tyfus tent
21 jul 2022 om 7:52 Besteld 19.30 Bezorgd 21.30 Nadat we gebeld hadden waar het bleef. Het was onderweg werd ons toen verteld. Het eten was bij aankomst koud.
19 jul 2022 om 20:30 Wij hadden 2 spaghetti carbonara. 1 was droog, de ander zwom in de dunne saus. Het eten was niet warm en volgens het menu hoort er ham en spek in te zitten. De spekjes hebben wij niet gevonden. De smaak was op zich wel ok.
5 jul 2022 om 22:10 Heerlijke pizza, goed belegd en dunne bodem. En precies op de tijd die ik had besteld.zo fijn!
25 jun 2022 om 20:33 Was weer super...een tijd afgesproken voor bezorging en zoals altijd.... ruim op tijd.
12 jun 2022 om 20:01 Eten was koud en ipv 3bakjes knoflook kregen we maar één
29 mei 2022 om 20:40 Het was lauw en veel te vroeg bezorgd
26 mei 2022 om 20:38 Duurde wel lang, maar zal wel door de drukte komen! Verders prima! Beetje weinig sla!