GRILLROOM PIZZERIA BELLA MADONNA

GRILLROOM PIZZERIA BELLA MADONNA Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 419 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grillroom Pizzeria Bella Madonna. Meer weten? Ontdek meer

25 jun 2022 om 20:33 Was weer super...een tijd afgesproken voor bezorging en zoals altijd.... ruim op tijd.
12 jun 2022 om 20:01 Eten was koud en ipv 3bakjes knoflook kregen we maar één
29 mei 2022 om 20:40 Het was lauw en veel te vroeg bezorgd
26 mei 2022 om 20:38 Duurde wel lang, maar zal wel door de drukte komen! Verders prima! Beetje weinig sla!
23 mei 2022 om 13:35 Het eten is altijd heerlijk, maar er ontbreekt altijd wel iets, b.v. besteld voor 2pers krijg je normaal weg altijd 2 bakjes sla, dit is meestal een, en de sausen die ik bestel klopt bijna nooit !!! Hier zouden ze toch beter op moeten letten !!!
6 mei 2022 om 17:10 Spareribs leken opgewarmd te zijn van een vorige keer, taai, zenerig, droog en stukken vet en vel. Patat erbij ipv schijfjes Heel erg teleurgesteld
6 mei 2022 om 14:03 Heerlijk gegeten.
1 mei 2022 om 11:41 Ik had pizza peperoni besteld, maar de pizza die ik kreeg zat alleen kaas en pepers op! Ik heb ze opgebeld en ik kreeg te horen dat de pizza peperoni er zo hoort uit te zien. Haha lachwekkend! Iedereen weet dat er op deze pizza vlees hoort te zitten
21 apr 2022 om 19:42 Het eten is zoals altijd super.
15 apr 2022 om 20:10 Heerlijk eten en ook veel. De bezorging was goed en mooi optijd
8 apr 2022 om 20:15 Helaas de opmerkingen niet goed gelezen. Verder was het eten prima. Er zaten selfs 2 lollies bij voor de kinderen
1 apr 2022 om 20:20 Heerlijk broodje shoarma met salade. Super snel bezorgd